Greenpolis

Przepisy wegańskie na każdą kieszeń

niedziela, 15 lutego 2015

Gulasz z zielonej soczewicy

›
Stanowczo za późno się w tym roku obudziłam jeśli chodzi o ochronę swojego zdrowia w sezonie grypowym. Zamiast przy pierwszych subtelnych sy...
4 komentarze:
poniedziałek, 26 stycznia 2015

Pasta z avocado i pistacjami

›
 Witam Wszystkich po długiej przerwie. Dwa lata temu jednym z moich postanowień noworocznych było założenie bloga wegańskiego, w tym roku ob...
12 komentarzy:
środa, 25 grudnia 2013

Gulasz wegetariański z żółtego grochu

›
Czy tylko mi się wydaje, że żółty groch jest najbardziej niedocenianym warzywem strączkowym? Może dlatego, że jest dostępny cały rok, nie ...
10 komentarzy:
sobota, 14 grudnia 2013

Szarlotka jaglana

›
Szarlotka jest chyba najbardziej wdzięcznym ciastem. Nie dość, że można ją przyrządzić na tysiąc sposobów, to jeszcze nigdy nie zdarzyło mi ...
12 komentarzy:
poniedziałek, 2 grudnia 2013

Mój sposób na jarmuż

›
Jarmuż - bohater dzisiejszego posta i sprawca mojego blogowego przebudzenia. Roślina przez wielu nieznana, bo i rzadko spotykana w sklepach...
6 komentarzy:
poniedziałek, 11 listopada 2013

Podrasuj swoje danie zaatarem

›
Bywa, że dopadają mnie dni bezczynności i rutyny, które nie omijają nawet kuchni. Jem byle co, a jeśli już zabiorę się za ugotowanie jakiego...
8 komentarzy:
czwartek, 31 października 2013

Masala chai

›
Masala chai - mocna, słodka, rozgrzewająca i aromatyczna - taka jaką lubię. Nieodłączna towarzyszka czasu zimowego, bez której nie przetrwa...
6 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.